Επικοινωνήστε μαζί μας: Call Us Icon 2104313786 - 6977216195Contact Us Icon Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ιδέες Φωτισμού Κουζίνας

φωτισμός κουζίνας

Φωτισμός κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας
Ο φωτισμός κάτω από τα ντουλάπια προσφέρει ορατότητα εκεί που την χρειάζεστε περισσότερο.


Το Φώς Εργασίας είναι Καλύτερο
Για να είναι η δουλειά σας στην κουζίνα ευκολότερη, είναι σημαντικό να βλέπετε τι κάνετε. Αυτό ίσως δεν αποτελεί πρόβλημα το καλοκαίρι, όπου έχουμε μεγάλες ήμερες με πολύ ήλιο. Αλλά όταν μαγειρεύουμε τα Χριστούγεννα λίγες μέρες μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο, μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση χωρίς επιπλέον φώτα. Ο φωτισμός εργασίας είναι μια από τις πιο χρήσιμες ιδέες φωτισμού κουζίνας.
Περιοχές όπου ο φωτισμός εργασίας λειτουργεί καλύτερα:
• Στην κύρια περιοχή εργασίας,
• Πάνω από την κουζίνα ή την περιοχή μαγειρέματος,
• Πάνω από τον νεροχύτη.
Ο φωτισμός πάνω από τον νεροχύτη ίσως δεν είναι ζωτικής σημασίας σε πολλές κουζίνες, καθώς οι νεροχύτες συνήθως βρίσκονται μπροστά από παράθυρα.
Οι Πολλές Επιλογές
Όταν ψάχνετε για ιδέες φωτισμού της κουζίνας, πλέον έχουμε περισσότερες επιλογές απ’ ότι είχαν παλιότερα. Οι επιλογές τότε ήταν περιορισμένες σε λυχνίες πυράκτωσης σε φωτιστικά χωρίς κάποια διακόσμηση. Οι επιλογές σας σήμερα περιλαμβάνουν:
Χωνευτά σποτ
• Χωνευτές λάμπες φθορίου
Κρεμαστά φωτιστικά
Εξωτερικά σποτ και σε σειρά και χαμηλής κατανάλωσης
• Φωτιστικά με λυχνίες πυράκτωσης και λάμπες φθορίου
• Φωτισμό κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας με λάμπες φθορίου, ξένου, αλογόνου και LED

Μοντέρνες Διαρρυθμίσεις Χρειάζονται και Μοντέρνες Ιδέες Φωτισμού Κουζίνας
Οι τελευταίες τάσεις στα σχέδια της κουζίνας περιλαμβάνουν ανοιχτούς χώρους και απομονωμένους χώρους εργασίας ή νησίδες. Ένα από τους πιο δημοφιλείς τρόπους να φωτιστεί μια νησίδα είναι με κρεμαστά φωτιστικά. Τα κρεμαστά φωτιστικά επίσης λειτουργούν τέλεια σε πάσο ή σε περιοχές τύπου μπαρ που δεν έχουν από πάνω τους ντουλάπια. Κλασσικά σχέδια τύπου καμπάνας από φυσητό γυαλί μπορούν να προσθέσουν χρώμα και στυλ.
.

Ομάδα από κρεμαστά φωτιστικά
Βάλτε μια ομάδα από κρεμαστά φωτιστικά για στυλ και ισορροπία.
Φέρτε Ισορροπία στον Χώρο με συνδυασμούς.
Φωτίζοντας μια νησίδα 1,5μ με μόνο ένα κρεμαστό φωτιστικό θα σας εξοικονομήσει χρήματα αλλά δεν θα δείχνει και πολύ ωραίο. 2 με 4 φωτιστικά θα προσφέρουν άπλετο φώς σε όλες τις επιφάνειες εργασίας και θα δώσουν στυλ και ισορροπία.

Διατηρείστε το Ύφος του Σπιτιού
Όσο ελκυστικά και να είναι τα μοντέρνα κρεμαστά φωτιστικά, ίσως δεν ταιριάζουν σε ένα πιο ρουστίκ ή κλασικό σπίτι. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές φωτισμού και δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε λύσεις- απλώς βεβαιωθείτε πως είναι οι σωστές.

Facebook Page