Επικοινωνήστε μαζί μας: Call Us Icon 2104313786 - 6977216195Contact Us Icon Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πως παραγγέλνω μέσα από την ιστοσελίδα σας;

Για να τρόπο και τα βήματα παραγγελία παρακαλώ δέστε τους οδηγίες παραγγελίας

Αφού μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.diavgia.gr, πλοηγηθείτε στις κατηγορίες και βρείτε τα φωτιστικά που σας ενδιαφέρουν. Κατόπιν, επιλέξτε το φωτιστικό ή το προϊόν που σας ενδιαφέρει, προσδιορίστε την ποσότητα και την έκδοση που επιθυμείτε  και πατήστε «Αγορά».

Το προϊόν θα προστεθεί στο καλάθι σας. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για όσα προϊόντα σας ενδιαφέρουν. Πατήστε «καλάθι» και βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα, οι ποσότητες και οι εκδόσεις των προϊόντων είναι αυτές που θέλετε. Αν θέλετε να αλλάξετε την ποσότητα της παραγγελίας σας, πληκτρολογήστε την ποσότητα που επιθυμείτε και πατήστε το κουμπί της ανανέωσης που βρίσκεται δίπλα.

Εάν θελήσετε να διαγράψετε κάποιο προϊόν, πατήστε το εικονίδιο της διαγραφής από το καλάθι. Μπορείτε να συνεχίσετε να επιλέγετε προϊόντα πατώντας το κουμπί «Συνέχεια Αγορών» και ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, διαφορετικά πατήστε «Ταμείο»

Η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί σε 4 βασικά στάδια

Αν είστε νέος πελάτης κάντε την επιλογή «Είστε νέος πελάτης; Παρακαλώ εισάγετε τα στοιχεία σας.”επιλέγοντας το κυκλάκι που βρίσκεται δίπλα από την παραπάνω πρόταση. Στη συνέχεια συμπληρώστε τα όλα τα στοιχεία που ζητούνται. Σημειώνουμε ότι τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο emailπου δίνετε, η εγγραφή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σε καμία περίπτωση αν το email που δώσατε είναι λανθασμένο.

 

Επίσης θα πρέπει να επιλέξετε το είδος του παραστατικού που επιθυμείτε (Απόδειξη ή Τιμολόγιο)  Στην περίπτωση τιμολογίου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία τιμολογίου.

Διαβάστε τους όρους εξυπηρέτησης και επιλέξτε το κουτάκι που βρίσκεται δίπλα επιβεβαιώνοντας ότι τους διαβάσατε. Τέλος πατήστε «Υποβολή εγγραφής»

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ανατρέξετε στα emails σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στη σελίδα μας. Σε περίπτωση που το emailδεν βρίσκεται στα Εισερχόμενα μηνύματά σας (inbox), παρακαλούμε να ελέγξετε την Ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).

Αν είστε ήδη πελάτης μας θα πρέπει να συμπληρώσετε το όνομα χρήστη και το συνθηματικό που σας έχουμε δώσει προκειμένου να εισαχθείτε στο σύστημα

 

Βήμα 1 Επιβεβαίωση στοιχείων και στοιχεία αποστολής.

Αν σας έχει δοθεί εκπτωτικό κουπόνι, θα πρέπει να εισάγετε τον αριθμό εκπτωτικού κουπονιού στο ανάλογο πεδίο «Εισάγετε αριθμό κουπονιού έκπτωσης:» Το σύστημα θα σας υπολογίσει αυτόματα την έκπτωση σας από το κουπόνι προσφοράς. Κατόπιν διαβάστε προσεχτικά και επιβεβαιώστε τα στοιχεία χρέωσης. Αν η διεύθυνση αποστολής  είναι ίδια με την χρώσης πατήστε «επόμενο» διαφορετικά επιλέξτε «προσθήκη νέου Διεύθυνση αποστολής» συμπληρώνοντας τα στοιχεία αποστολής και πατήστε «επόμενο»

 

Βήμα 2 Μέθοδοι αποστολής

Παρακαλώ επιλέξτε μία από τις μεθόδους αποστολής και πατήστε «επόμενο». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποστολής ανατρέξετε στους τρόπους αποστολής.

 

Βήμα 3 Τρόπος Πληρωμής

Παρακαλούμε επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής και πατήστε «επόμενο».  Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής παρακαλούμε ανατρέξτε στους τρόπους πληρωμής.

 

Βήμα 4 Ολοκλήρωση παραγγελίας

Διαβάστε προσεκτικά την παραγγελία σας και όλα τα στοιχεία που αναγράφονται καθώς και τους όρους εξυπηρέτησης και κλικάρετε το αντίστοιχο κουτάκι. Τέλος πατήστε «επιβεβαιώση παραγγελίας». Η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί. Αντίγραφο αυτής σας έχει σταλεί στο email σας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Facebook Page