Επικοινωνήστε μαζί μας: Call Us Icon 2104313786 - 6977216195Contact Us Icon Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.
  • Φωτιστικά DiAVGiA
  • Στο κατάστημα φωτιστικών DiAVGiA θα βρείτε ό,τι καλύτερο διατίθεται στην παγκόσμια αγορά του φωτιστικού κι όλες τις νέες τάσεις στον χώρο του φωτισμού. Διαθέτουμε επώνυμους οίκους φωτιστικών, παράλληλα όμως  προβάλλουμε και τους καλύτερους Έλληνες κατασκευαστές, αυτούς που αντεπεξέρχονται στα νέα πρότυπα αλλά και στις διεθνείς προδιαγραφές. Παράλληλα η  έκθεση φωτιστικών μας διαθέτει  φωτιστικά σε τιμές stock καθώς και συχνές προσφορές. Επιπλέον, ως εμπορική & εισαγωγική επιχείρηση, διαθέτουμε φωτιστικά σε τιμές χονδρικής. Ξεναγηθείτε στον κόσμο του φωτισμού μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!
  • Στην αγορά του φωτιστικού είμαστε υπερήφανοι επειδή  μπορούμε να σας προσφέρουμε επιλογές φωτισμού που ικανοποιούν όλα τα γούστα . Η ποιότητα και η ποικιλία που διαθέτουμε ανταποκρίνονται τόσο στην επιτηδευμένη φινέτσα όσο και στο εκλεκτό γούστο που απαιτείτε να περιβάλει κάθε δικό σας χώρο. 
  • Ξεναγηθείτε στην τεράστια ποικιλία φωτιστικών που προβάλλεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα φωτιστικών "DiAVGiA eshop " για  λύσεις φωτισμού σε:    
Εντοπίστε τα φωτιστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, εκμεταλλευθείτε τις συνεχείς   προσφορές φωτιστικών και προχωρήσετε σε άμεση παραγγελία.

 

 

DiAVGiA

   

Βασίλης Γιαβαρίδης

Φωτιστικά | Φωτισμός Χώρων | Μελέτες

Facebook Page