Επικοινωνήστε μαζί μας: Call Us Icon 2104313786 - 6977216195Contact Us Icon Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η επιλογή φωτιστικού δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Κατ’ αρχήν θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τα δεδομένα του χώρου που θέλουμε να φωτίσουμε.
Τα δεδομένα αυτά είναι:
Ο Χώρος: Ποιος είναι ο χώρος που θα φωτίσουμε και τι ανάγκες σε φωτισμό έχει αυτός ο χώρος. Π.χ. άλλες ανάγκες σε φωτισμό έχει ένα χωλ ή ένας διάδρομος όπου η χρήση του είναι καθαρά σαν ενδιάμεσος χώρος για να περνάμε από το ένα δωμάτιο στο άλλο, και δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία εργασία σε αυτόν και άλλες οι ανάγκες σε φωτισμό σε ένα σαλόνι, όπου ο χωρισμός θα πρέπει να είναι πλούσιος αλλά να μας παρέχει την δυνατότητα να είναι αν θέλουμε χαμηλός.
Το Μέγεθος: Το μέγεθος του χώρου που θέλουμε να φωτίσουμε δηλαδή το πόσα τετραφωνικά θέλουμε να φωτίσουμε, είναι ένας άλλος παράγοντα που πρέπει να μελετήσουμε για την αγορά του σωστού φωτιστικού.
Το Ύψος: Το ύψος του δωματίου παίζει βασικό ρόλο στην επιλογή φωτιστικού. Σε ένα χαμηλοτάβανο δωμάτιο η επιλογή φωτιστικού οροφής σε σχέση με ένα κρεμαστό φωτιστικό είναι μονόδρομος.
Η Θέση: Σε ποια θέση βρίσκεται το φωτιστικό σε σχέση με το χώρο. Φυσικά μιλάμε για την ηλεκτρική παροχή όπου θα τοποθετηθεί το φωτιστικό, π.χ. ένα φωτιστικό τραπεζαρίας θα πρέπει να κρέμεται πάνω από το τραπέζι.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Λεξικό Φωτισμού.

Facebook Page